Traškių ir kvapnių kalafijorų troškinukas kokosų piene. Nepaprastai skanu!
Reikės:
- pusės žiedinio kopūsto, suskaidyto žiedynėliais
- brokolio, suskaidyto žiedynėliais
- 2 smulkintų pomidorų (arba skardinės konservuotų)
- svogūno pjaustyto griežinėliais
- kelių smulkinto česnako skiltelių
- gabalėlio šviežio smulkinto imbiero
- skardinės kokosų pieno
- curry padažo ar kario prieskonių (labai rekomenduoju įsigyti padažo Marks&Spencer - gal bent 10 rūšių, o kaip skanu!)
- pusės citrinos sulčių
- Aliejuje apkepame svogūnus kol suminkštės, sudedama imbierą, česnaką ir kario padažą, išmaišome ir pakaitiname 1 min.
- Tuomet suberiame kalafijorų žiedynėlius, pomidorus, supilame kokosų pieną ir troškiname 5minutes, karts nuo karto pamaišant.
- Pabaigoje sudedame brokolių žiedynėlius ir leidžiam pasitroškinti dar 4-6 min. Pagardinam druska, pipirais ir citrinos sultimis. Puikumėlis!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą