Žiedinių kopūstų ir brokolių curry




Traškių ir kvapnių kalafijorų troškinukas kokosų piene. Nepaprastai skanu!

Reikės:
  • pusės žiedinio kopūsto, suskaidyto žiedynėliais
  • brokolio, suskaidyto žiedynėliais
  • 2 smulkintų pomidorų (arba skardinės konservuotų)
  • svogūno pjaustyto griežinėliais
  • kelių smulkinto česnako skiltelių
  • gabalėlio šviežio smulkinto imbiero
  • skardinės kokosų pieno
  • curry padažo ar kario prieskonių (labai rekomenduoju įsigyti padažo Marks&Spencer - gal bent 10 rūšių, o kaip skanu!)
  • pusės citrinos sulčių
  1. Aliejuje apkepame svogūnus kol suminkštės, sudedama imbierą, česnaką ir kario padažą, išmaišome ir pakaitiname 1 min.
  2. Tuomet suberiame kalafijorų žiedynėlius, pomidorus, supilame kokosų pieną ir troškiname 5minutes, karts nuo karto pamaišant.
  3. Pabaigoje sudedame brokolių žiedynėlius ir leidžiam pasitroškinti dar 4-6 min. Pagardinam druska, pipirais ir citrinos sultimis. Puikumėlis!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą