Spagetti su mangų padažu

Makaronai tarp indiškos ir itališkos virtuvės. Salžiai-aitriai-rūgščiai užburiantis mangų padažas. Ir labai paprasta:)

Reikės:
  • 70 g spagetti makaronų
  • 1no prinokusio mango
  • 1no pomidoro
  • svogūno
  • 2a.š kario prieskonių
  • sviesto
  • laiškinių svogūnų pabarstymui
  1. Svieste pakepinam smulkintus svogūnus, kol jie tampa permatomi.
  2. Tuomet į keptuvę suverčiame nedideliais kubeliais supjaustytus mangus ir pomidorus, užberiame kario, sumažiname ugnį ir troškiname ant mažos ugnies, kol mangai išleidžia savo sultis ir gauname aukso spalvos, indiškai kvepiantį padažą.
  3. Dideliame kiekyje pasūdyto vandens išverdame makaronus ir nuvarvinę suverčiameį padažą. Išmaišome ir nukėlę nuo ugnies leidžiame keletui minučių prisigerti mangų skonio. Pabarstome laiškiniais svogūnais ir skanaujame.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą