Reikės:
- 70 g spagetti makaronų
- 1no prinokusio mango
- 1no pomidoro
- svogūno
- 2a.š kario prieskonių
- sviesto
- laiškinių svogūnų pabarstymui
- Svieste pakepinam smulkintus svogūnus, kol jie tampa permatomi.
- Tuomet į keptuvę suverčiame nedideliais kubeliais supjaustytus mangus ir pomidorus, užberiame kario, sumažiname ugnį ir troškiname ant mažos ugnies, kol mangai išleidžia savo sultis ir gauname aukso spalvos, indiškai kvepiantį padažą.
- Dideliame kiekyje pasūdyto vandens išverdame makaronus ir nuvarvinę suverčiameį padažą. Išmaišome ir nukėlę nuo ugnies leidžiame keletui minučių prisigerti mangų skonio. Pabarstome laiškiniais svogūnais ir skanaujame.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą