Avižinė košė su Nuttela ir bananais, arba vaikučių džiaugsmas

Jei būčiau vaikutis, tikriausiai tai būtų mano mėgiamiausia
košė:) Ačiū Vilmai, kad užrodė nusotabų Closet Cooking blogą. Ak, kad Kevinas žinotų, jog čia, Lietuvoje, merginos pusryčiams daro jo sumuštinius ir verda košes pagal jo receptus:)

Reikės:
  • piene virtos avižų košės
  • 1no banano
  • 2v.š nuttelos
  • lazdyno riešutų
  1. Pasirodo ne taip paprasta atrasti parduotuvėse avižų kruopų. Dvi savaites maliausi po prekybos centrus, kol pagaliau pavyko jos nukauti:) Pasinaudojau puikiu Rausvaplaukės patarimu: kruopas iš vakaro užpilu karštu vandeniu, paverdu 5min, ir palieku per naktį išbrinkti. Ryte užtenka pasišildyti su trupučiu pieno mirkobangėje, o likusį kiekį kelias dienas galima laikyti šaldytuve.
  2. Lazdyno riešutus pakepam sausoje keptuvėje ir truputį suskaldom.
  3. Sumaišom pjaustytą bananą, nuttelą, košę ir riešutus, minutę viską pakaitinam ir keliaujam į vaikiško skoniaus rojų:)

3 komentarai:

  1. Uoj kaip norėčiau tokio gėėėrio pusryčiams!:))

    AtsakytiPanaikinti
  2. Živile, tai būtinai pasidaryk:) Norus reikia realizuoti:)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labai skaniai ir saldžiai šiandien papusryčiavau :DDD

    AtsakytiPanaikinti