Perlinės kruopos su džiovintais abrikosais ir klevų sirupu

Gardus pusrytis!

Reikės:

  • 0,5 puodelio perlinių kruopų
  • stiklinės apelsinų sulčių
  • 1a.š tarkuotos apelsino žievelės
  • saujos džiovintų abrikosų
  • klevų sirupo (arba medaus)
  • obuolio
  1. Abrikosus užpilame karštu vandeniu ir paliekame išbrinkti.
  2. Perlines kruopas išverdame apelsinų sultyse su tarkuota žievele (apie 30-45min kol sultys susigers).
  3. Smulkiai supjaustom abrikosus ir obuolį, įmaišome į išvirusias perlines kruopas. Pagardinam medumi arba klevų sirupu.

1 komentaras:

  1. Ačių už skanių ir sveikų receptų idėjas. Ar šita košė šilta turi būti ar atvėsinta?

    AtsakytiPanaikinti