Reikės:
- jaunos cukinijos
- pusės puodelio išvirtų (bet ne pervirtų) "ald dente" perlinių kruopų
- saujos razinų
- pakeptų kedro riešutų
- šaukšto rudojo cukraus
- šaukšto baltojo vyno acto
- druskos, pipirų
- skiltelės kapoto česnako
- Razinas užpilame karštu vandeniu ir paliekame pabrinkti
- Įkaitiname aliejų, sudedame supjaustytas cukinijas ir kelias minutes apkepame, kol švelniai paruduoja.
- Sudedame į cukinijų keptuvę česnaką ir dar pakepam, kol jis tampa permatomas.
- Į keptuvę įpilame vyno actą, pabarstome cukrumi (medumi), troškiname kol actas išgaruos.
- Sudedame razinas, išvirtas perlines kruopas, pagardiname druska ir pipirais, išmaišome ir kelias minutes viską patroškiname.
šitą irgi bandysiu,labai jau viliojamai skamba ir atrodo...
AtsakytiPanaikintiTikiuos, nenusivilsi!
AtsakytiPanaikinti