Reikės:
- pusės puodelio perlinių kruopų
- saulėje džiovintų pomidorų (aliejuje)
- juodų alyvuogių
- šaukštelio kaparėlių (nuplautų po šaltu vandeniu ir nusausintų)
- fetos sūrio (galima pakeisti ir tofu, kad mėgsta)
- alyvuogių aliejaus
- citrinos sulčių
- šviežių mėgiamų žolelių
- Išverdame perlines kruopas. Paprastai jos verdamos apie 45min, o į vandenį aš pridedu visko ką mėgstu - laimo, kario lapelių, gvazdikėlių, cinamono lazdelę, kvapių pipirų, tarkuotos apelsino žievelės (apskritai, perlines kruopas pasakiškai skanu virti apelsinų-vandens mišinyje, ypač saldiems patiekalams)
- Kruopas išmaišome su smulkintais saulėje džiovintais pomidorais, kaparėliais ir alyvuogėmis.
- Supilame alyvuogių aliejų, citrinos sultis ir užbarstome Fetos sūriu bei mėgiamom žolelėmis. Paprasta!
puiki idėja :) bandysim.
AtsakytiPanaikintiSkanaus, Rūtuliuk:)
AtsakytiPanaikinti