Perlinės kruopos su peletrūnais, kriaušėmis ir rūkytu ožkos sūriu

Aritmetika: Iš 800g perlinių kruopų pakelio, man išeina 16 porcijų patiekalų su perlinėm kruopom. Kadangi, du kartus gaminti tą patį patiekalą man tiesiog neįdomu, tai tikėtina, kad iš manęs sulauksite keliolikos perlinių krupų receptų variantų:) Kantrybės:)

Reikės:

  • 50g perlinių krupų
  • 1nos prinokusios kriaušės
  • rūkyto ožkos varškės sūrio
  • šaukštelio peletrūno (jei turit šviežio - super!)
  • 2 v.6 citrinos sulčių
  • druskos, pipirų
  1. Puodelyje vandens apie 30 min verdame perlines kruopas su kario lapeliais ir kvapiaisiai pipirais.
  2. Kai vanduo beveik susigeria į kruopas, suberiam kubeliai pjaustytą kriaušę, peletrūną ir ant mažos ugnies dar patroškinam 5-10 min.
  3. Pabaigoje gardinam citrinos sultimis, druska ir pipirais, užbarstome rūkyto ožkos sūrio ir gerai išmaišome, kad sūris ištirptų. Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą