Burokėlių ir mandarinų salotos su garstyčių padažu

Toks saldžiai, rūgščiai, aštriai intiriguojantis derinukas:)

Reikės:

  • 500g virtų (keptų orkaitėje) burokėlių, supjaustytų kubeliais
  • 4-5 mandarinų
  • raudonojo svogūno supjaustyto griežinėliais (arba šalotų)
  • Padažui: 2 v.š. baltojo balzaminio acto, 2 v.š. medaus, alyvuogių aliejaus, 1a.š Dižono garstyčių, druskos, čili pipirų ir traiškyto česnako skiltelės
  1. Burokėlius sumaišome su mandarinų skiltelėmis ir svogūnais.
  2. Atskirai išplakame visus padažo ingridientus ir juo užpilame daržoves. Gerai išmaišome, uždengiame ir paliekame bent 20min pasimarinuoti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą