
Sriuba labai paprasta:
- kubelis daržovių/žuvies sultinio (kur gauti gatavo žuvies sultinio???)
- saldžiosios paprikos, pjaustytos juostelėmis
- pusė poro pjaustyto žiedeliais
- česnako skiltelė
- 2 morkos supjaustytos šiaudeliais
- 2 pjaustyti pomidorai
- 100g supjaustyto kopūsto
- 200g žuvies gėrybių mišinio
- druskos, pipirų, prieskoninių žolelių (rinkausi šviežias petražoles) ir žuvies padažo (kuris ančiuvius "atstoja" anot etiketės) - pagal skonį
- jogurte mirkytos aitriosios paprikos ankšties (radau šito gėrio indiškoje parduotuvėje - ne taip aštru, ir labai skanu)
- Užverdam sultinį, sudedam visas daržoves (išskyrus kopūstą) ir aitriąją papriką bei paverdam kol daržovės sumikštės - apie 10min. Tada suberiam kopūstus ir dar kelias minutes leidžiam virti.
- Į sriuba suverčiam šaldytų gėrybių mišinį (net neatšildžius), šiek tiek žuvies padažo (jo nukoviau Mark&Spencer maisto skyriuje) ir paverdam dar 2-3 minutes.
- Gardinam šviežiomis petražolėmis, druska ir pipirais.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą