Produktai:
- 200g 4čiais pjaustytų pievagrybių ir 5min pamarinuotų citrinos sultyse
- 400g kubeliais pjaustyto moliūgo
- 4čiais pjaustytų šalotų
- ožkos sūrio (rūkyto, fetos, kas ką mėgstat)
- aliejaus
- balzaminio acto (BŪTINAI)
- česnako, druskos, pipirų, mėgiamų prieskoninių žolelių (čiobrelis, raudonėlis ar kita)
- Aliejuje apkepame šalotus, suverčiam česnaką ir kapotas petražoles, kad aliejus prisigertų aromato.
- Tada sudedame grybukus ir 10 min pakepame, kol jie pradeda karamelizuotis.
- Į keptuvę atkeliauja moliūgo kubeliai dar 5 min (galima ir ilgiau jei nesinori traškių).
- Pagardinam druska, pipirais, prieskoninėm žolelėm, patiekiam lėkštėje su smulkintu sūriu ir balzaminio acto šlakeliu.
Gardu!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą