Moliūgų, pievagrybių, ožkos sūrio ir balzaminio acto skanėstas

Kai kurie produktai taip tarpusavyje dera, kad sunku patikėti! Labai skanus derinukas, rekomenduoju.

Produktai:
  • 200g 4čiais pjaustytų pievagrybių ir 5min pamarinuotų citrinos sultyse
  • 400g kubeliais pjaustyto moliūgo
  • 4čiais pjaustytų šalotų
  • ožkos sūrio (rūkyto, fetos, kas ką mėgstat)
  • aliejaus
  • balzaminio acto (BŪTINAI)
  • česnako, druskos, pipirų, mėgiamų prieskoninių žolelių (čiobrelis, raudonėlis ar kita)
  1. Aliejuje apkepame šalotus, suverčiam česnaką ir kapotas petražoles, kad aliejus prisigertų aromato.
  2. Tada sudedame grybukus ir 10 min pakepame, kol jie pradeda karamelizuotis.
  3. Į keptuvę atkeliauja moliūgo kubeliai dar 5 min (galima ir ilgiau jei nesinori traškių).
  4. Pagardinam druska, pipirais, prieskoninėm žolelėm, patiekiam lėkštėje su smulkintu sūriu ir balzaminio acto šlakeliu.

Gardu!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą