Su tais kariais taip jau yra, kad jie man visi daugmaž vienodo skonio. Gal mano naujautrus gomurys čia kaltas, nežinau:) Bet vis ieškau, gal pavyks apčiuopti, kokie gi tie karių niuansai. Taigi išbandžiau dar vieną Indišką kario variantą. Kas mėgsta šį prieskonį, manau, kad patiks.Reikės:
- stiklinės virtų/konservuotų avinžirnių
- pusės skardinės kapotų konservuotų pomidorų (aš naudojau 2 didelius šviežius)
- 1 a.š tarkuoto šviežio imbiero
- 1 a.š rudojo/palmių cukraus
- 2 a.š kario miltelių
- čili miltelių pagal skonį
- kapotų šviežių kalendrų
- keletas šaukštų natūralaus jogurto
- Įkaitinatame aliejuje 30sek pakepame imbierą, tada sudedam paprikos ir čili miltelius, gerai išmaišome.
- Ten pat suverčiame pomidorus, suberiam cukrų, sumažinam ugnį, uždengiam ir paliekame 10-12 min pasitroškinti, nepamiršdami pamaišyti.
- Pabaigoje į puodą sudedam nusunktus avinžirnius ir dar 2-3 min pakaitiname.
- Dedame į lėkštę, pagardinam druska, jogurtu ir šviežiomis kalendromis.


Komentarų nėra:
Rašyti komentarą