Reikės:
- špinatų
- saldžiosios paprikos pjaustytos šiaudeliais
- skardinės avinžirnių
- žiedeliais pjaustyto šaloto (toks svogūnas, tik saldesnio skonio)
- 2 skiltelių traiškyto česnako skiltelių
- 2 šaukštų pomidorų pastos
- puodelio vandens
- prieskonių: tarkuoto imbiero, čili miltelių, malto kumino (aš naudoju kmynus), druskos
- Karštame aliejuje 30s apkepam imbierą ir česnaką, tada suverčiam šalotą ir saldžiąsias paprikas ir kepam 5-6 min kol daržovės šiek tiek suminkštėja.
- Sudedam čili, kuminą ir pomidorų padažą, patroškinam 2-3min, įpilam puodelį vandens, išmaišom ir užverdam. Tuomet įmaišom špinatus ir konservuotus avinžirnius ir pakaitinam 5-6min, kol špinatai suminkštėja. Padruskinam ir ... skanumėlis!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą