Daug galvoti ką su savo pirkiniu daryti nereikėjo, nes pasiūlymas buvo čia pat ant etiketės - pievagrybių, paprikų ir kalendrų salotos. Dalinuosi jomis su jumis:)
Reikės:
- 400g pievagrybių (tų su miško aromatu:)
- raudonos saldžiosios paprikos supjaustytos juostelėmis
- šaloto pjaustyto griežinėliais
- smulkinto česnako
- kalendros (šviežios arba džiovintos maltos)
- dašių, petražolių, druskos, pipirų
- jaunų salotų, špinatų ar kitų žalių lapų:)
- Įkaitiname alyvuogių aliejų, pakepinam šalotą, sudedam petražoles ir česnaką, o po minutės suverčiam grybukus ir paprikas. Gerai viską išmaišom ir troškinam, kol pievagrybių skystis nugaruos ir paprika šiek tiek suminkštės.
- Pagardinam kalendromis, dašiais, druska ir pipirais ir dedam į lėkštę, kurioje laukia salotų lapai. Apšlakstome citrinos sultimis ir ragaujam.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą