Šiltos voveraičių ir šparaginių pupelių salotos su fetos sūriu



Voveraitės, man pats pačiausias grybukas, kuriam paruošti nenaudoju jokių triukų - tad šį kartą, visiškai nekonceptualios salotos su feta :)

Reikės:
  • 250g apvirtų voveraičių
  • 200g apvirtų šparaginių pupelių
  • 4-5 kapoto česnako skiltelių
  • pjaustyto svogūno
  • 2v.š šviežių kapoto petražolių
  • šaukšto sviesto
  • pipirų
  • šiek tiek citrinos sulčių (nebūtinai)
  • fetos sūrio
  1. Keptuvėje ištirpiname sviestą, suberiame svogūnus, česnakus, petražoles ir minutę pakepame.
  2. Tada suverčiame pupeles ir voveraites, pagardinam pipirais ir citrinos sultimis,  išmaišome ir pakepame dar 5 minutes.
  3. Išjungiame ugnį ir patiekiame pabarstę fetos sūriu. Skanaus!

3 komentarai:

  1. Įsivaizduoju, koks skanumas... Dar griebčiau gabalėlį šviežutėlaitės šviesios duonos ir užkandis būtų tobulas :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aha, arba duonos, arba šiltų šviežių bulvyčių galima prigriebt - kas ką mėgsta:D

    AtsakytiPanaikinti
  3. Nieko sau nekonceptualios! Nekonceptualu (bet skanu) būtų voveraitės su bulvėmis, o voveraitės su šparaginėmis ir feta labai jau neįprastas derinys. ;) Oi kaip užsimaniau voveraičių...

    AtsakytiPanaikinti