Taigi siūlau lengvą užkandėlę, kuriai reikės:
- 300g briuselio kopūstų
- 100g Fetos sūrio ( aš perku 9% riebumo)
- mėgiamų prieskoninių žolelių: baziliko, meirūno, raudonėlio ir k.t.
- Druskos, pipirų
- Briuselio kopūsčiukus verdame pasūdytame vandenyje 6-7min. Jokiu būdų neuždengiam puodo- kitaip jie praras savo gražią žalią spalvą. Ši taisyklė galioja visom žaliom daržovėm.
- Tuo metu su šakute sutrinam fetos sūrį, gardinam pipirais ir negailime mėgiamų žolelių.
- Išvirusius briuselio kopūstus sumaišom su fetos sūrio ir žolelių mišiniu ir šveičiam!
Man - tai dievų maistas:) Jeigu norisi, galima briuselio kopūstų nevirti, o juos perpjauti per pus, aplieti alyvų aliejumi ir apkepti grilio keptuvėje 5 min. Jie tada traškesni, nei virti.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą