tag:blogger.com,1999:blog-1607401805166169588.post996630315243231936..comments2023-06-05T23:59:44.848+03:00Comments on Dangiškų migdolų paieškose: Indiškai kepti kopūstai su kokosuSparnuotishttp://www.blogger.com/profile/08179646537604163745noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-1607401805166169588.post-44298662047496186452009-05-08T12:05:00.000+03:002009-05-08T12:05:00.000+03:00Dziovintus lapelius as isimu, o sviezius suvalgiau...Dziovintus lapelius as isimu, o sviezius suvalgiau su pagardziavimu. Kiti gal kitaip elgiasi :o)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14337571240131863521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1607401805166169588.post-19981959275449218202009-05-06T11:26:00.000+03:002009-05-06T11:26:00.000+03:00Jūrate, o tu džiovintus lapelius troškiniuose pali...Jūrate, o tu džiovintus lapelius troškiniuose palieki, ar išimi? Jie juk kaip ir nevalgomi? O gal šviežius galima valgyti kaip kokias kalendras?:) Kaip ten yra?:)Sparnuotishttps://www.blogger.com/profile/08179646537604163745noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1607401805166169588.post-21123133317004651392009-05-05T11:04:00.000+03:002009-05-05T11:04:00.000+03:00Si savaitgali teko ragauti labai skaniu patiekalu ...Si savaitgali teko ragauti labai skaniu patiekalu is Birmos virtuves ir kaip tik labai daug laimo lapeliu buvo prideta visur. Mes patys namie tik dziovintus naudojam, bet si karta atkreipiau demesi i sviezius po musu pastarojo "pokalbio" :o) Iki paskutinio visus isgraibiau, nes labai tiko ir patiko :o)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14337571240131863521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1607401805166169588.post-3045047229122520682009-04-26T09:56:00.000+03:002009-04-26T09:56:00.000+03:00Laimo lapeliai yra rugstoki ir kartoki ir labai ti...Laimo lapeliai yra rugstoki ir kartoki ir labai tinka tailandietiskiems patiekalams (visokiems "Thai curry"). As kol kas dar neuztikau indisku receptu su laimo lapeliais, bet man dar mokytis ir mokytis, ir mokytis... :o)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14337571240131863521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1607401805166169588.post-85411656997135282662009-04-23T08:43:00.000+03:002009-04-23T08:43:00.000+03:00Rūtuliuk, sveik greičiau, kad ir skoniu ir pavasar...Rūtuliuk, sveik greičiau, kad ir skoniu ir pavasariu galėtum pilna širdžia pasidžiaugti:)Sparnuotishttps://www.blogger.com/profile/08179646537604163745noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1607401805166169588.post-1408578753881989972009-04-22T19:31:00.000+03:002009-04-22T19:31:00.000+03:00taip.. tokie skanūs neįprasti atradimai labiausiai...taip.. tokie skanūs neįprasti atradimai labiausiai ir džiugina. kai tik pasveiksiu [dabar vis tiek skonio nejaučiu :( ], pabandysiu šitą variantą. Nors dar <A HREF="http://dangiski-migdolai.blogspot.com/2009/01/traks-ir-kvapns-iediniai-kopstai.html" REL="nofollow"> Traškūs ir kvapnūs žiediniai kopūstai indiškai</A> laukia savo eilės..rūtuliukashttps://www.blogger.com/profile/10383781196397681842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1607401805166169588.post-15077949017275441022009-04-22T09:31:00.000+03:002009-04-22T09:31:00.000+03:00Rūtuliuk, man irgi, kuo didesnis netikėtumas derin...Rūtuliuk, man irgi, kuo didesnis netikėtumas derinant produktus, tuo smagiau:)Sparnuotishttps://www.blogger.com/profile/08179646537604163745noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1607401805166169588.post-53457836334477016042009-04-22T09:30:00.000+03:002009-04-22T09:30:00.000+03:00Jūrate, o gal tu žinai su kuo naudojami laimo lape...Jūrate, o gal tu žinai su kuo naudojami laimo lapeliai? Aš irgi pas Vlada nusipirkau, bet jie man taip neatsiskleidžia kaip kari.. O dėl paskrudinimo, tai būtinai, aromatas dieviškas tada:)Sparnuotishttps://www.blogger.com/profile/08179646537604163745noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1607401805166169588.post-15355114791051789302009-04-21T21:06:00.000+03:002009-04-21T21:06:00.000+03:00gerulis koks :) visada dėmesį patraukia tokie rece...gerulis koks :) visada dėmesį patraukia tokie receptai.rūtuliukashttps://www.blogger.com/profile/10383781196397681842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1607401805166169588.post-4568859864412385352009-04-21T16:00:00.000+03:002009-04-21T16:00:00.000+03:00Kaip saunu, cia tokia retenybe uz Indijos ribu. Sa...Kaip saunu, cia tokia retenybe uz Indijos ribu. Saunuolis Vladas! :o) Dziovinti irgi yra labai gerai, tik juos paskrudinti pradzioje labiau reikia, kad skonis ir aromatas geriau atsiskleistu -- kaip matau tu taip ir darei :o)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14337571240131863521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1607401805166169588.post-56475657709876968832009-04-21T08:41:00.000+03:002009-04-21T08:41:00.000+03:00JŪrate, nuostabus dalykas kario lapeliai, deja, šv...JŪrate, nuostabus dalykas kario lapeliai, deja, šviežių Lietuvoje nesu mačius, bet va pas Vladą Skonio Studijoje yra džiovintų. Labai jais džiaugiuosi.Sparnuotishttps://www.blogger.com/profile/08179646537604163745noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1607401805166169588.post-27905482495275931262009-04-21T08:29:00.000+03:002009-04-21T08:29:00.000+03:00Mmmmmmmmm kopustai su kokosu - gardu!
Matau, kad...Mmmmmmmmm kopustai su kokosu - gardu! <br /><br />Matau, kad kario lapu isigijai. Ar Lietuvoje kur nors radai nusipirkti?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14337571240131863521noreply@blogger.com