tag:blogger.com,1999:blog-1607401805166169588.post6456691465726894591..comments2023-06-05T23:59:44.848+03:00Comments on Dangiškų migdolų paieškose: Jogurte troškintų baklažanų karis su migdolaisSparnuotishttp://www.blogger.com/profile/08179646537604163745noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-1607401805166169588.post-1619535815950274762009-06-15T09:35:52.759+03:002009-06-15T09:35:52.759+03:00Forelle, kaip smagu, kad patiko, aš su tavim labai...Forelle, kaip smagu, kad patiko, aš su tavim labai lauksiu graikiško jogurto atsiradimo mūsų prekybos centruose:)<br /><br />Vilma, man visai netikėta tavo idėja apie anakardžio riešutų įmaišymą į jogurtą - turėtų būti nepaprastai skanu! Super idėja, ačiū!Sparnuotishttps://www.blogger.com/profile/08179646537604163745noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1607401805166169588.post-27389456001647985262009-06-13T21:59:55.705+03:002009-06-13T21:59:55.705+03:00Aš beveik visus indiškus troškinius su jogurtu gam...Aš beveik visus indiškus troškinius su jogurtu gaminu. Net jei receptas reikalauja grietinėlės, dedu jį. Kad nesutrauktų, dedu pačioje troškinimo pabaigoje, sumažinusi karštį ir ilgai nebekaitinu - tik kol sušyla. Kitas būdas išvengti jogurto sukrekėjimo - įmaištyti į jį maltų anakardžių (tiesiog sumatų kavamalėje) ir tada pilti į troškinį. Šiuo būdu troškinys ir sutirštėja (priklausomai nuo riešutų kiekio), ir nebesijaučia jogurto "kūdumas". ;) Man labai patinka!Vilmahttps://www.blogger.com/profile/01630110662384772613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1607401805166169588.post-69348688354652859692009-06-12T18:40:57.838+03:002009-06-12T18:40:57.838+03:00Išbandžiau šiandien šį receptuką. Kalnedros neturė...Išbandžiau šiandien šį receptuką. Kalnedros neturėjau, tai naudojau petražoles, man jos tinka visur, tai skonio tikrai neablogino. Naujai atrastasis jogurtas irgi reikalo nesugadino, tik man gal kliuvo, jog jis per liesas. Bet gal greitai pasirodys ir pas mus graikiškas, pradėjo vežtis prekybos centrai naujų prekių, dabar jo tik brolis iš Lenkijos parveža. <br />Verdiktas: patiko ir bus gaminama dažniau.Forellehttps://www.blogger.com/profile/04333956746912138003noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1607401805166169588.post-58523636637297944112009-06-12T09:23:54.325+03:002009-06-12T09:23:54.325+03:00Forelle, kaip gerai, kad pasidalinai savo atradimu...Forelle, kaip gerai, kad pasidalinai savo atradimu, nes atvirai sakant - varvinti per naktį jogurtą per marlę - man trūksta kantrybės! Reikės išbandyti Alpenrose jogurtą. Valio!<br /><br />Egle, aš aptikau, kad Norfa (Šiaurės miestelyje) 3dieniais usživeža šviežių daržovių, o ten baklažanai - mažučiai, jauni ir standūs, vos po 3lt/kg... pilną vežimą prisikroviau:))) Ačiū už patarimą apie kaitinimą ant mažos ugnies, tu man kaip gerų patarimų enciklopedija. Reikėtų juos fiksuoti, kad nepasimiršų:)<br /><br />Allegra, kaip nesusimąsčiau - aš pati mėsytę pamarinuoju jogurte, bet va troškinti nebandžiau. Dabar jau būtinai išmėginsiu!Sparnuotishttps://www.blogger.com/profile/08179646537604163745noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1607401805166169588.post-13480494753778498042009-06-11T22:32:12.573+03:002009-06-11T22:32:12.573+03:00Aš jogurte paprastai vištieną su rytietiškais prie...Aš jogurte paprastai vištieną su rytietiškais prieskoniais troškinu. Kažkaip natūralus man tai dalykas, lygiai tas pats, kas grietinėje, pvz :)Jurgitahttps://www.blogger.com/profile/16138934914716383910noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1607401805166169588.post-21677009320165368662009-06-11T21:53:49.649+03:002009-06-11T21:53:49.649+03:00OOo baklažanai... nu kodėl negali būti taip, kad b...OOo baklažanai... nu kodėl negali būti taip, kad būtų viena mėgstama daržovė, man visos mėgstamos ir skanios. Gerai, kad ką tik baklažaną iš PC parsitempiau, ryt jau kažką gaminsiu... <br /><br />O jogurtą reikia ant silpnos ugnies kaitinti kad nesutrauktų :) Esu ir tokių nemalonumų apturėjus. Vis per tuos eksperimentus :)Eglehttps://www.blogger.com/profile/10398949854252633197noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1607401805166169588.post-5431041392896391562009-06-11T17:43:43.786+03:002009-06-11T17:43:43.786+03:00Jau rytdienos priešpiečiai suplanuoti, tik be kale...Jau rytdienos priešpiečiai suplanuoti, tik be kalendros, nes nuvyto :( <br />O šiandien atradau alpenrose natūralų jogurtą Rimi parduotuvėje. Tirštas kaip graikiškas, 3 proc riebumo. Man patiko.Forellehttps://www.blogger.com/profile/04333956746912138003noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1607401805166169588.post-76029899447496312862009-06-11T13:38:49.560+03:002009-06-11T13:38:49.560+03:00Jūrate, neatsiprašinėk, puikiai suprantu kur dabar...Jūrate, neatsiprašinėk, puikiai suprantu kur dabar tavo dėmesys. Jei galėčiau,mielai pasidalinčiau troškiniu:)Sparnuotishttps://www.blogger.com/profile/08179646537604163745noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1607401805166169588.post-5902016757276818762009-06-11T13:12:33.948+03:002009-06-11T13:12:33.948+03:00Skanu! Ir atrodo, kad greitai pasigamina. Kad kas ...Skanu! Ir atrodo, kad greitai pasigamina. Kad kas taip viena porcija man dabar paduotu, buciau labai dekinga :o) <br /><br />Atsiprasau, kad dar neatsakiau i tavo klausimus, brukstelsiu i tavo emaila.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14337571240131863521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1607401805166169588.post-48175562632693403832009-06-11T11:56:39.150+03:002009-06-11T11:56:39.150+03:00Žiupsneli, aš visiškai su tavim sutinku, baklažana...Žiupsneli, aš visiškai su tavim sutinku, baklažanai (ir visos likusius daržovės) tikrai gėris. Smagiausia, kad yra šitiek būdų juos paruošti!Sparnuotishttps://www.blogger.com/profile/08179646537604163745noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1607401805166169588.post-57932451794664133192009-06-11T11:54:04.197+03:002009-06-11T11:54:04.197+03:00Baklazanai yra geris. Vertas demesio sitas troskin...Baklazanai yra geris. Vertas demesio sitas troskinukas ;-)Mildahttps://www.blogger.com/profile/11531097368576442996noreply@blogger.com